Psycholoog Hengelo

Psycholoog Hengelo – Niels Siebelt

Mijn naam is Niels Siebelt, psycholoog in Hengelo. Ik maak vooral gebruik van positieve psychologie. Dit houdt in dat ik mij niet alleen bezig houd met de problemen die jij ervaart maar dat ik naar jou kijk als mens in het geheel. De aandacht ligt bij de dingen die goed gaan en hoe er dingen anders kunnen die je zou willen veranderen. In mijn praktijk biedt ik jou een veilige plek waar we samen aan het werk kunnen. We kijken hoe je leven er nu voor staat en waar je naartoe wilt. Samen komen we achter wat jou in de weg zit en gaan we daar een oplossing voor zoeken.

Contact met Psycholoog Hengelo

Weet je nog niet helemaal zeker of ik jou de juiste hulp kunnen bieden? Heb je vragen over je klachten of mogelijke behandeling? Bel vrijblijvend met Psycholoog Hengelo nabij Enschede op 053-2032051. Je krijgt professioneel advies over de juiste aanpak van je klachten. Je kunt ook gelijk een afspraak maken, ik heb geen wachtlijst, we kunnen snel aan de slag!

Niels Siebelt, Psycholoog, Hengelo

Psycholoog Hengelo - Niels Siebelt

Loop jij tegen obstakels aan? Staat iets jou in de weg om je doelen te bereiken? Samen gaan we kijken wat dit is en gaan we er mee aan de slag!


Merèl Timmerhuis, Psycholoog, Hengelo

Psycholoog Hengelo - Merèl Timmerhuis

Ik ga op zoek naar de kracht in een ieder, want iedereen is uniek en iedereen heeft zijn eigen kracht.